Kaj pravijo naše stranke

Ponosno objavljamo mnenja naših zadovoljnih strank. Veseli bomo, če boste vaše mnenje delili z nami tudi vi.
Kliknite tu, za oddajo mnenja.

Naročila 2 omari in klubsko mizo👏👍… Tocne izmere, strokovno svetovanje, hitra in zelo kvalitetna izdelava in montaža. Prijazen in prijeten gospodič. Priporočam 👍👏👌

Barby B.

Sodelovanje z gospodom Sebastjanom je preseglo moja pričakovanja – izjemno odziven, strokoven, natančen, zanesljiv, in še bi lahko naštevala. Zelo cenim tako svetovanje in predloge pred končno odločitvijo, kot tudi izvedbo naročila, vse točno tako, kot je bilo dogovorjeno. Zelo priporočam!

Olga G.

Naj še dodam, da smo bili z vsem izvedenim izredno zadovoljni!

Marija V.

Zelo korektno in profesionalno sodelovanje.
Sebastjan zna odlično svetovati in iz svojih izkušenj poskrbeti za še večje zadovoljstvo stranke! Absolutno priporočam!

Klemen V.

Odlično svetovanje in natančna izdelava. Izvedba v roku in zelo resen pristop.
Toplo priporočamo!

Tadej U.

O mizarstvu SE-MONT in g. Vončini lahko povem le najboljše. Z njim sem sodeloval že večkrat in vedno je bilo vse odlično. Tako dogovori ob naročilu kakor tudi dostava in montaža. Od kar sem dal pri njemu izdelati prvi kos pohištva ( garderobna omara ), mi na pamet ne pade, da bi obiskal katerega od salonov pohištva kaj šele , da bi v njem karkoli kupil.

Boštjan L.

Sebastjan je kuhinjo izvedel profesionalno, po najinih željah. Upošteval in svetoval, da smo optimalno izkoristili prostor do zadnjega kotička. Izredno sva zadovoljna tako z izvedbo kot tudi z časovno odzivnostjo in komunikacijo. Priporočam.

Sara L.

S Sebastjanom nismo prvič sodelovali. Tokrat je po meri naredil otroško sobo. Natančen, odziven, točen je bil. Všeč mi je, ker je vedno pripravljen pomagati s predlogi. Je strokoven in profesionalen. Kar reče, to naredi. Drži se dogovorjenih rokov. Zelo zadovoljna z delom, z veseljem ga priporočam.

Nika K.

Ponudnik je bil zelo odziven, cena je bila ugodna, držal se je dogovorjenih rokov. Kuhinja je kvalitetno izdelana; in če to reče moj mož, potem gotovo drži….Priporočam.

Melita H.

G. Sebastjan je bil zelo odziven in je upošteval vse naše želje. Na podlagi naše ideje in izrisa je izdelal garderobno sobo, pri čemer smo upoštevali tudi njegove uporabne nasvete. Predvsem pa smo zadovoljni z natančno izvedbo in občutkom do detajla.

Maruša R.

Ponudnik je bil odziven tako na telefonske klice kot na e-pošto. Načrte je upošteval v celoti in celo konstruktivno pomagal in svetoval do končne tehnične risbe potrebne za izvedbo. Najpomembneje pa je, da je vse dogovorjeno izdelal točno v dogovorjenem roku. Z veseljem ga priporočamo.

Marta G.

Perfektno, hitro naredil. Z izdelavo spalnice sem bila tako zadovoljna, da sem ga ponovno izbrala tudi za otroško sobo. Res ga lahko priporočim!

Daniela M.

Zelo hiter odziv, veliko svetovanja pri celem projektu, ugodna cena. Roka se je držal. Vsekakor priporočam!

Magda S.

Ponudnik se je hitro odzval, opravil ogled in naredil predračun s korektno ceno. Spoštoval je dogovorjeni rok izvedbe, prav tako je bila izvedba zelo kakovostna. Ker sem bila zadovoljna, sva se dogovorila tudi za dodatno delo!

Sabina Š.

Delo je bilo vrhunsko opravljeno, držal se je rokov, res nimam pripomb. Če je potrebno opraviti še kakšno mizarsko delo, vedno pokličemo njega, on pa si je še vedno vzel čas za nas.

Aleksandra B.

Od začetka pa do konca je bilo vse super! Že v začetku mi je Sebastjan svetoval glede izbire materiala, poslušal je moje želje, je natančen in kuhinja je res lepo narejena (potrebno je bilo prilagoditi pohištvo neravnim stenam, ipd.). Bi ga z veseljem priporočila naprej!

Lora S.

Pohvalim lahko vse od prijaznosti, odzivnosti, natančnosti pa do izvedbe. Ga z veseljem priporočam!

Jelena J.

Izdelal nam je omare, spalnico, kuhinjo po meri, zdaj nam bo naredil tudi mizo. Res lahko pohvalim popolnoma vse! Sem zelo zadovoljna z našim sodelovanjem. Absolutno ga priporočam!

Jelka T.

G. Sebastjan je za nas izdelal mladinsko sobo po meri, opremil kabinet in montiral notranja vrata. Res ogromno svetuje, je prilagodljiv in korekten. Vsekakor priporočam!

Robert G.

G. Sebastjana lahko zelo pohvalim – zelo, zelo sem bila zadovoljna z vsem skupaj. Super cena, strokovnost, držanje rokov. Dam mu 10-ko!

Vera K.

Bil je pripravljen pomagati, svetovati. Držal se je roka, kljub temu da je zelo zaseden. Zagotovo bi ga priporočila naprej, sem bila zelo zadovoljna!

Mirna M.

Vse je bilo opravljeno kot dogovorjeno – izvedba dela in cena. Montaža je bila pravočasno! Graje nimam nobene. Priporočil bi jih naprej!

Matjaž K.

Gospod Vončina je kvaliteten in pošten mizar, z njim smo bili zelo zadovoljni. Bil je eden izmed redkih izvajalcev, ki so želeli opraviti naše delo. Delo je bilo opravljeno tako, kot smo se dogovorili, brez nesporazumov. Glede njegovih sposobnosti in natančnosti lahko rečem samo kapo dol!

Karli O.

Cenovno ugoden ponudnik! Vse odlično! Priporočam!

Damjana F.

Držal se je rokov. Bil je natančen, spreten. Super! Smo zadovoljni in ga priporočamo.

Marjana Š.

Odlično! Resen, profesionalen, držal se je roka, nimam pripomb. Z veseljem priporočam!

Dušan I.

Veseli, bomo če nam podate vaše mnenje